Statement och planering 2020

Hem > 2020 statement

 

2020

Vi ligger lågt med lager och inköp nu under lågsäsongen innan vi växlar upp tempot och satsar stenhårt på att göra 2020 till vårt bästa Discgolfår.
Nedan ser du vår varumärkesplanering. Denna delar vi med er för att hålla en hög transparens mot våra kunder och så att ni förstår hur vi planerar och tänker när vi bygger upp årets satsning. Kontakta oss gärna på isac@anhyzer.se med frågor och förslag på vad ni vill se mer av hos oss.

WEBSHOP
Vi håller på att bygga om hela sidan från grunden. Detta för att optimera och göra den snabbare. Vi satsar på att ha detta klart någon gång under mars/april. 
När vi byter ut liveversionen så kommer vi givetvis meddela er detta då det kan medföra en kortare period av funktionsbrister.

TÄVLINGAR
Vi har redan annonserat ut vår första tävling som kommer gå i Umeå den 17 Maj. Vi hoppas via våra teamspelare kunna nå ut till er och hålla tävlingar över stora delar av Sverige.

DISCRAFT
Vi kommer fortsätta ha och bygga ut vårt lager av Discrafts produkter. Dessa kommer dock beställas i bulk när hela Paige Pierce serien blir klar.
Detta för att fraktkostnader från USA blir väldigt påtagliga och det är inte optimalt att ta hem 20 discar per gång utan fortsättningsvis kommer vi ta hem Discrafts produkter i lådor om minst 300 discar per order.

TRILOGY
Vi kommer givetvis fortsätta hålla Trilogy i lager och utveckla vår satsning på deras 3 märken. Vi kommer att ta hem mer av de produkter ni mest efterfrågat under 2019 och hålla mindre lager eller inget lager av de produkter som är mindre populära. Dessa kommer dock gå att beställa med oss från fabriken ifall ni vill.
I Mars 2020 släpps deras nya Teamseriesdiscar och dessa kommer vi givetvis ta hem och lagerhålla.

INNOVA / DISCMANIA
I Mars 2020 kommer våran säsongsbeställning från dessa märken. Denna innehåller mängder av produkter och vi räknar med att ha fullt lager i mitten av Mars igen.
Innova Tourseries och special editions kommer kontinuerligt under säsongen, här kommer vi rikta satsningen mot de namn och modeller som sålt bäst under 2019.
exempelvis Ricky Wysocki Pro Pigs, Sexton Firebirds och Koling Thunderbirds. Givetvis fokuserar vi också på Discmanias Signaturdiscar och nyheter som släpps under året.

KASTAPLAST
Vi gjorde ingen satsning i år på Glowsäsongen och tog därför inte hem några discar ur Glowserien. Vi kommer fylla på lagret med KP discar och här satsa på ett bra sortiment av deras stockutbud och storsäljare. Släpper de signaturdiscar och nyheter kommer vi givetvis ta hem dessa också.

PRODIGY
Vi är registrerade som återförsäljare hos Prodigy Discs och denna satsning kommer påbörjas när vi har ekonomi att satsa helhjärtat. Vi vill inte vara butiken som endast lagerhåller ett par molds per märke utan vi vill bygga ett bra utbud för våra kunder och därför väntar vi med Prodigy tills vi kan uppfylla denna vision.

 

 

0
Kundvagn